Sommerhuse Danmark - Feriehusoversigt Fyn
Feriehusoversigt over 2 sommerhuse i Fyn. Stor feriehusguide over Fyn der nemt viser Fyns sommerhuse med deres placering.

Sommerhus Fyn

Dagens 3 Udvalgte sommerhuse i Fyn
COT134

Fyn 

København | Otterup

Ældre stenhus beliggende på en lille grund med lukket terrasse i 2 række til en skøn børnevenlig sandstrand. Indrettet med stue med ældre møbler og åbent køkken, 2 soverum og ældre badeværelse. Ligger i et roligt område 11 km nord for Otterup hvor der er lille gågade med mange butikker, restauranter og et hyggeligt miljø. Ca. 5 km fra området ligger Hasmark Camping med badeland, wellnesscenter og restaurant.
COT134

Fyn 

København | Augustenborg

Pænt og velholdt træhus beliggende i første række til vandet i det attraktive sommerhusområde Skovmose på Sydals. Huset indeholder 3 soverum, 2 badeværelser, separat køkken samt spisestue med udgang til en skøn lys stue med ovenvinduer. Fra stuen er der udgang til en dejlig stor have med åben terrasse. Huset ligger kun 80 m fra en skøn sandstrand og tæt ved den hyggelige by Skovby med butikker og restaurant.

Kort over sommerhuse i Fyn


Oversigt over sommerhuse i Fyn

HotelCentrumVærelserStjernerByBook
Fyn4 km230.00OtterupBook
Fyn6 km380.00AugustenborgBook

Inspiration til Fyn


Samme hotelværelse - 2 priser. Vi finder den billigste pris til dig! Se oversigten over hoteller i Berlin med Rabathotel. Visitdenmark.com, Find inspiration til København Visitcopenhagen.com