Sommerhuse Danmark - Feriehusoversigt Bornholm
Feriehusoversigt over 4 sommerhuse i Bornholm. Stor feriehusguide over Bornholm der nemt viser Bornholms sommerhuse med deres placering.

Sommerhus Bornholm

Dagens 3 Udvalgte sommerhuse i Bornholm
COT134

Hasle 

København | Hasle

Godt sommerhus i 2 etager. Stue, radio med CD. Separat køkken med El-komfur og micro-ovn. Badeværelse med bruser. På 1. sal er der tre soverum, heraf et på repos. Grill. Et hus med personligt præg, på en 1700 m² stor naturgrund i rolige skovfyldte omgivelser, for enden af vej. Skiftedag: Søndag.
COT134

Dueodde 

København | Nexø

Dejligt sommerhus i træ. Stue kombineret med køkken og el-komfur. Radio med CD. Badeværelse med brusekabine. En delvis overdækket terrasse. Støbt grillbord. Carport. Et velholdt hus med god boligstandard i rolige, skovfyldte omgivelser på 2500 m² naturgrund, tæt på god badestrand. Skiftedag: Søndag.
COT134

Snogebæk 

København | Nexø

Indbydende sommerhus. Stue med stort vinduesparti. Køkken med el-komfur. Telefon til indgående- og nødopkald. Radio med CD. DVD. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. To terrasser heraf en overdækket. Grill. Et hus med god boligstandard som ligger for enden af en stille vej, med egen adgang til stranden, med flot havudsigt, på 640 m2 naturgrund, ned til en af Bornholms bedste badestrande. Der kan parkeres ved huset. Skiftedag: Søndag. Soverum: (1D) (2E)

Kort over sommerhuse i Bornholm


Oversigt over sommerhuse i Bornholm

HotelCentrumVærelserStjernerByBook
Hasle6 km3800.00HasleBook
Dueodde6 km3550.00NexøBook
Snogebæk4 km250.00NexøBook
Dueodde6 km3400.00NexøBook

Inspiration til Bornholm


Samme hotelværelse - 2 priser. Vi finder den billigste pris til dig! Se oversigten over hoteller i Berlin med Rabathotel. Visitdenmark.com, Find inspiration til København Visitcopenhagen.com